fbpx
Annonce

Agent: 'Lewandowski vil konkurrere med Benzema'

Markus Johannessen - 28.06.22

// Robert Lewandowski

Der er tilsyneladende flere årsager til, hvorfor Robert Lewandowski har Barca øverst på sin prioritetsliste. Nu er seneste nye, at han vil til den spanske liga for at bevise, at han er bedre end Karim Benzema. 

Sådan lyder det i hvert fald fra den polske angribers tidligere agent, Cezary Kucharski. I et interview med den catalanske radiostation, Cadena SER, sætter han ord på sin tidligere klients fremtid i europæisk fodbold.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Lewandowski vil gerne til Barca for at vise, at han er en bedre angriber end Benzema' udtalte den polske agent, som mener at dette er en af de bærende årsager til, at den polske målmaskine vil til Camp Nou. Der er også tidligere blevet advokeret for, at Lewandowski blev berøvet sin Ballon d'Or grundet COVID-19, så det giver mening, at han vil konkurrere med en meget mulig kandidat til den prestigefulde pris. 

'Lewandowski går ikke og dagdrømmer. Han er meget professionel og anser udelukkende fodbold som et job. Han vil måle sig med de bedste og Barca og Real Madrid er på samme niveau' lød det fra Cezary Kucharski, som dog understreger at den 33 årige angriber hele tiden har haft en plan om at spille i La Liga. 

'Bayerns ledelse ved, at det hele tiden har været hans plan at tage til Spanien. I sin tid var hans plan at tage til Tyskland, derefter Spanien og slutteligt ende sin karriere i USA' forklarede Lewandowskis tidligere agent, som er optimistisk omkring denne transfers realitet, selvom der bliver ved med at dukke komplikationer op, som kan generere sin tvivl. 

'Både Barca og Lewandowski kommer til at kæmpe for denne signing. Jeg tror på, at han kommer til at skrive under inden længe. Men han skal presse Bayern' udtalte Cezary Kucharski.

Lewandowski er i øjeblikket på ferie på Mallorca og det er angiveligt hans hensigt at få en kontrakt på plads så hurtigt, at han ikke skal deltage i Bayern Münchens træning i presæsonen, som allerede starter 12. juli.

.:FORSIDE:.