fbpx

Koeman: 'Dit mentale helbred rammes i Barca'

FCBARCELONA.DK - 08.02.24

 


Den tidligere Barca-træner Ronald Koeman forsvarede denne torsdag Xavis beslutning om at stoppe som træner for den catalanske klub til sommer. Hollænderen slog fast, at ens mentale helbred rammes når man er træner for Barca.

Efter en succesfuld periode som Barca-spiller havde Ronald Koeman omvendt store problemer, da han trænede klubben fra august 2020, inden han blev fyret i oktober 2021. Hollænderen blev kritiseret gennem det meste af tiden som Barca-træner og har derfor mærket på egen krop, hvor stort presset er.

Torsdag blev Koeman spurgt til Xavis beslutning om at stoppe som Barca-træner til sommer og bedt om at forholde sig til Xavis forklaring om det store pres, mangel på tillid og på det mentale helbred.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'At være Barca-træner er et frontalt angreb på dit mentale helbred. Det er langt sjovere at være Barca-spiller end af være træner i klubben. Xavi, der er catalaner og opvokset i klubben, har helt sikkert opdaget det nu' sagde Ronald Koeman.

'Mit ophold i Barca har uden tvivl været det sværeste trænerjob, som jeg har haft. Sportspressen er klar til at slå dig ihjel og hvis tingene ikke går godt er det altid trænerens skyld. Jeg led også under dette stress og dette pres' sagde Koeman til slut.

Xavi var netop manden, som erstattede den fyrede Ronald Koeman i 2021, og nu skal Barca altsp finde en erstatning for klublegenden når sæsonen er færdigspillet.

// Xavi // Ronald Koeman
.:FORSIDE:.