fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi ønsker at spille flot og vinde stort'

FCBARCELONA.DK - 06.11.23

// Xavi // Shakhtar Donetsk

Xavi har holdt pressemøde forud for tirsdagens udekamp mod Shakhtar Donetsk. Her ytrede han håb om at holdet kan spille flot og vinde stort, men han understregede samtidig, at det vigtigste mål er at komme videre fra gruppen.

'Vi ønsker at spille flot fodbold og vinde stort. Sådan vil den perfekte verden være, men det kan ikke ske i hver eneste kamp. Der er en modstander der presser dig og du kan mangle inspiration eller intensitet. Vi skal forsætte med at være tålmodige, ydmyge og flittige' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi også sagde:

Mulig kvalifikation til 1/8 finalerne:
'Vi har gjort vores hjemmearbejde denne sæson. Vi har fået ni ud af ni mulige point og det skal vi bekræfte i morgen. Vores første mål er at komme videre og i morgen har vi en enestående chancer til at gøre det, så det må vi ikke misse. Vores næste mål er at vinde gruppen'.

Bliver der ændret på holdet mod Shakhtar:
'Vi spiller hver tredje eller fjerde dag, så det er vigtigt at der kommer rotationer. Der er træthed, udmattelse og spark. Der kommer helt sikkert ændringer'.

Mange kampe er vundet i de sidste minutter:
'Vores mentalitet har været god fra den allerførste dag. Mange kampe er ikke vundet på grund af vores spil, men med mod og indstilling. Vi er det hold der scorer flest mål i de sidste minutter. Der viser at vi er fysisk gode og har en vindermentalitet'

Skadede spillere er tilbage:
'Spillere som Pedri, Raphinha og Robert (lewandowski, red.) er vitale for vores hold. Vi har spillet gode kampe uden disse spillere, men at de nu vender tilbage, er noget holdet vil mærke'.

Cancelos placering på banen:
'Cancelo får sin naturlige position tilbage. Han kommer til at spille back i 80 eller 90% af kampene. Det var et taktisk spørgsmål i de to seneste kampe. Han har det bedst som back og sådan har jeg det også'.

Kampen  mod Real Sociedad:
'Rent fodboldmæssigt manglede vi mange ting. Vi burde have domineret kampen mere med et højt pres, mere aggressivitet og overbevisning. Det bør skabe reflektion, men vi fik mindsket afstanden til Real Madrid'.

Forhåbninger til sæsonen:
'Vi skal have genfundet det excellente spil og vi er godt på vej. Vi er kun halvvejs til at genfinde et fantastisk Barca. Sidste sæson var positivt når det gælder resulaterne'.



.:FORSIDE:.