fbpx
Annonce

I nat får AC sine første minutter i Barca-trøjen

FCBARCELONA.DK - 19.07.22

// Andreas Christensen

Det er altid specielt at trække i Barca-trøjen for allerførste gang, også selvom der er tale om en træningskamp. Det kommer med stor sandsynlighed til at ske for Andreas Christiensen i nat, når holdet møder Inter Miami.

Det er mindre end to uger siden at Andreas Christensen blev officielt præsenteret som ny Barca-spiller og i nat dansk tid står han foran sin uofficielle debut for catalanerne. Det handler om sommerens anden træningskamp og den første på turen til USA.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca har sendt Lenglet videre til Tottenham, mens Umiti og Mingueza er udeladt af truppen. Derudover er det ikke sandsynligt at Gerard Piqué er klar til at spille endnu. Dermed er der kun Araujo, Eric García og Andreas Christensen til de to pladser i det centrale forsvar.

Dermed får Andreas Christensen, i Danmark bedre kendt som AC, mulighed for at vise sine kvaliteter frem for Xavi, der dog må se kampen hjemme fra Barcelona, da han endnu ikke har fået indrejsetilladelse til USA.

Kampen mod Inter Miami spilles kl. 20.00 lokal tid, hvilket er kl. 02.00 i Danmark. Desværre vises opgøret ikke på dansk tv.

.:FORSIDE:.