fbpx
Annonce

AC ventes tilbage i startopstillingen mod Shakhtar

FCBARCELONA.DK - 07.11.23

// Andreas Christensen // Shakhtar Donetsk

Andreas Christensen måtte se hele lørdagens kamp mod Real Sociedad fra udskiftningsbænken, men alle regner med, at danskeren vil være at finde i startopstillingen til aftenens Champions League kamp mod Shakhtar Donetsk.

Xavi havde ikke mistet tiltroen til Andreas Christensen i lørdags, for fravalget af danskeren skyldtes med stor sandsynlighed alene hensynet til spillerens fysik. Det er nemlig kommet frem, at AC ikke har følt sig toppen rent fysisk denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor skal kræfterne fordeles og i lørdags var det Andreas Christensens tur til at få en pause. Derfor tegner alt til, at den danske forsvarsspiller er med fra start mod Shakhtar, så en anden spiller kan blive sparet. Her tegner det til en pause til Ronald Araujo, der ydede en pragtpræstation mod Real Sociedad, ikke mindst med sejrsmålet i dommerens tillægstid.

Kampen mod Shakhtar spilles kl. 18.45 og det bliver en times tid inden, at Xavi offentliggør sin startopstilling. Her får man svaret på, om AC som ventet er med fra start..:FORSIDE:.