fbpx

Sendte Xavi et skarpt signal til AC mod Sociedad?

Anders Lang Jensen - 05.11.23

 


Siden sit skifte til Barca sidste år har Andreas Christensen været fast mand i Barcas defensiv. Konkurrencen nu er dog intensiveret, og i sejren lørdag aften mod Real Sociedad var danskeren placeret på bænken.

Til den svære opgave på udebane mod Real Sociedad havde Xavi foretrukket Ronald Araujo, Inigo Martinez og Jules Kounde i defensiven. Alle tre spillere er i skarp konkurrence med Andreas Christensen, og alle tre startede altså over danskeren i det vigtige opgør.

Artiklen fortsætter under annoncen


Inigo Martinez er kommet ovenpå efter en skade, som han indledte sit Barca-eventyr med, og Jules Kounde er tilbage i omdrejninger også efter en skade. Førstnævntes stærke venstreben er et godt taktisk greb for Xavi, og det forstærker blot den interne konkurrence yderligere.

Der er ingen tvivl om, at Andreas Christensen nok skal få en masse spilletid i denne sæson på grund af Barcas tætte kampprogram. Holdet mod Real Sociedad var dog med alle de andre konkurrenter i startelleveren, og med et clean sheet i banken vil Xavi nok kigge samme vej næste gang.

ac2

// Andreas Christensen // Real Sociedad
.:FORSIDE:.