fbpx
Annonce

En kedelig jul for Ousmane Dembélé

Hozaifa Al Haddad - 27.12.19

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélés første halvanden sæson for Barca har bestemt ikke været gnidningsfri. Franskmanden har både været plaget af skader og været indblandet i flere kontroversielle sitiuationer, hvilket har gjort hans ophold i klubben mindre succesfuld.

Franskmanden kæmpede i sidste sæson med disciplinære problemer, såsom at komme for sent til træning og angiveligt dække over en skade, så kan kunne tage på en rejse. Disse problemer blev løst, men lige så snart, at man begyndte at se lys for enden af tunellen, fik den hurtigere franskmand en lårskade, som i flere omgange har plaget franskmanden. En kedelig kendsgerning, nu hvor Dembélé ellers for nyligt for alvor er begyndt at vise modenhed og stille i udsigt, at han måske snart ville indfri de tårnhøje forventninger, som man har haft på Camp Nou.

Status for Dembélé netop nu er, at fire af de 10 genoptræningsuger er overstået og at franskmanden dermed næsten halvvejs i genoptræningsfasen. Der er dog stadig en lang vej endnu til en startplads for Dembélé - specielt set i lyset af de seneste gode præstationer af Messi, Suárez og Griezmann, som efterhånden er ved at finde særdeles godt sammen i den catalanske offensiv.

Der er derfor ingen tvivl om, at det har været en kedelig jul for den lynhurtige kantspiller, som nu vil tage hul på det nye år, blive sin skade kvit og endnu engang forsøge at vise sit værd for Barca, når han er tilbage. Derudover vil Dembélé også helt sikkert kæmpe for at sikre sig en plads i Frankrigs trup til EM i 2020. 

.:FORSIDE:.