fbpx
Annonce

De Jongs fremtid ikke afgjort trods tur til USA

FCBARCELONA.DK - 17.07.22

// Frenkie de Jong

Der var spekulationer om Frenkie de Jong ville blive udeladt af truppen der i går tog til USA, men hollænderen blev udtaget til turen. Det betyder dog ikke at Barca har droppet alle tanker om at sende ham til Manchester United.

Det ville have været en nyhed af de helt store, hvis Xavi havde valgt at se bort fra Frenkie de Jong til de to ugers træningsophold i USA, hvor der venter fire træningskampe. De Jong er nemlig en af holdets bærende spillere og blandt de bedste i verden på sin position.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Havde Xavi udeladt Frenkie de Jong kunne det nærmest betragtes som en fyring, selvom hollænderen har kontrakt til 2026 og den situation ville være uholdbar for alle parter.

Nu er De Jong med på turen til USA, men det vurderes ikke at betyde, at alle spekulationer om et salg kan forstumme. Barca overvejer angiveligt stadig en indbringende handel, hvor de samtidig kan spare massivt på lønbudgettet, så flere nye spillere kan indskrives. Det skriver avisen Sport.

Nu venter der Frenkie de Jong to uger med holdet i det amerikanske, med mindre der under turen sker afgørende nyt omkring hans fremtid.

.:FORSIDE:.