fbpx
Annonce

Billeder af Dembélé satte gang i skadesrygter

Anders Lang Jensen - 08.04.22

// Ousmane Dembélé

Efter Barcas udekamp i Eintracht Frankfurt torsdag aften blev Ousmane Dembélé set snakke med holdets læge Ricard Pruna. Hurtigt løb spekulationerne løbsk om, at franskmanden er skadet. Dembélé skulle dog blot til dopingtest.

Ousmane Dembélé er inde i en god periode med masser af spilletid og afgørende aktioner. Kantspillerens skadeshistorik skaber dog konstant frygt for en ny skade, og efter Europa League-kampen mod Eintracht Frankfurt blev Barca-tilhængerne bekymrede, da man kunne se Dembélé snakke intenst med holdets læge Ricard Pruna.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det fik et billede af situationen til at nå bredt ud på sociale medier, men bekymringen for en ny skade kan dog gøres til skamme. Der var blot tale om en obligatorisk dopingtest, hvor det efter torsdagens uafgjorte kamp var Ousmane Dembélés tur.

Dermed kan Barca-fans ånde lettet op denne gang, og Ousmane Dembélé kan fortsætte sin gode periode på grønsværen. Det ender måske med en afgørende kontraktforlængelse – Barca og franskmandens agent er i hvert fald igen i dialog om en ny aftale for Dembélé.

.:FORSIDE:.