fbpx
Annonce

Avis: Juventus vil bytte Dybala for Griezmann

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.03.21

// Paulo Dybala // Antoine Griezmann

Sidste sommer fandt der en opsigtsvækkende byttehandel sted mellem Barca og Juventus, da de to klubber udvekslede Arthur og Pjanic mellem sig. Nu kan en ny byttehandel med Griezmann og Dybala måske være under opsejling.

Ifølge den italienske avis Corriere dello Sport, så er Juventus interesset i Barcas angriber Antoine Griezmann, selvom den franske verdensmester har været stærkt kritiseret i det catalanske siden skiftet fra Atlético Madrid i sommeren 2019.

Juventus er ligesom Barca ramt af de økonomiske konsekvenser af coronakrisen, så derfor skulle italienerne være klar til at lave endnu en byttehandel med Barca til sommer for at sikre sig Griezmann. Corriere dello Sport skriver, at Juve vil bytte Paulo Dybala for Barcas nummer 7.

Siden Andrea Pirlo overtog styringen af Juventus sidste sommer har Dybala ikke haft en lige så vigtig rolle for Torino-klubben som i tidligere sæsoner. Dertil har den 27-årige argentiner også været en del skadet i denne sæson. Det kan være to årsager til, at Juventus er klar til sende Dybala videre i karrieren.

Barca skulle umiddelbart ikke være afvisende overfor sådan en byttehandel. Catalanerne har flere gange tidligere været sat i forbindelse med Dybala, så en byttehandel kan sagtens vise sig at blive en konkret mulighed til sommer - især med tanke på, at Griezmann ikke har slået til i Barca.

Den sportslige ledelse i Barca er på udkig efter en ny angriber til sommer. Her har navne som Agüero, Depay og Håland været nævnt. Spørgsmålet er så om Dybala kan komme på den catalanske ønskeseddel.

.:FORSIDE:.