fbpx
Annonce

Barca har opskriften på sejr over Inter klar

Simon Arun Vrábel - 12.10.22

// Champions League // Inter

I aften går det løs i den meget afgørende hjemmekamp i Champions League mod Inter og her skulle Xavi og spillerne være fuldt klar over, hvordan opskriften på sejr ser ud. Det altafgørende nøgleord er intensitet.

Den normalt velinformeret catalanske avis Sport fortæller via kilder i omklædningsrummet, at flere fremtrædende spillere har sat ord på, hvordan holdet kan få de tre afgørende point, som forsat holder klubben inde i kampen om Champions League kvalifikation.

Det er ingen hemmelighed, at spillet på det seneste slet ikke har kørt som Xavi har ønsket det og holdet har da også kun scoret to mål i de seneste tre kampe. Det står i skærende kontrast til indsatsen tidligere på sæsonen og derfor er der brug for at finde ingredienser fra de tidligere kampe frem, hvis sejren skal i hus når Inter Milan lægger vejen forbi Camp Nou i aften.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen så har flere kilder tæt på truppen sagt, at der i omklædningsrummet er klar enighed blandt spillerne om to ting. Holdets indsats imod Celta de Vigo var – specielt i anden halvleg – så utilfredsstillende, at det ikke må ske igen. Heller ikke selvom kampen lå imellem de to vigtige Champions League-kampe mod Inter. Alle skal have fokus på den næstkommende kamp og yde en 100% indsats.

En anden ting, som flere fremtrædende spillere angiveligt er enige med resten af truppen om er, at holdet bliver nødt til at fastholde genpresset igennem hele kampen. Avisen mener at vide, at der i omklædningsrummet er blevet sagt ’hvis vi stopper med at lave genpres når modstanderen har bolden, så er vi ikke længere Barca, men blot et hvilket som helst hold’.

Historien fra de anonyme kilder tæt på truppen får ekstra troværdighed qua det faktum, at Xavis mandskab slet ikke har ydet det samme genpres som, man har set tidligere på sæsonen. Resultatet af dette har været nogle langsomme og kedelige kampe, hvor modstanderne alt for let kunne komme frem til målchancer. Det bliver derfor spændende at se om holdet løber på banen onsdag aften med ild i øjnene og den samme attitude, som tidligere har givet store sejre med masser af flotte mål og tiki-taka fodbold.

.:FORSIDE:.