fbpx
Annonce

Yuste: 'Flere spillere skal væk for at indskrive Torres'

FCBARCELONA.DK - 09.01.22

// Ousmane Dembélé // Ferran Torres // Rafa Yuste

ps5 art


Efter kampen mod Granada kommenterede Barcas vicepræsident Rafa Yuste situationen på spillermarkedet. Her afslørede han, at der  endnu ikke er plads til Ferrran Torres i lønregnskabet. Også Dembélé fik en kommentar.

Mange regnede med, at Coutinhos skifte til Aston Villa ville gøre plads til Ferran Torres i Barcas stramme lønregnskab, men sådan er det ikke. Det slog vicepræsident Ferran Torres fast i går aftes.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Der er brug for at flere spillere rejser, for at vi kan indskrive Ferran. Vi arbejder på, at dette kan lade sig gøre så hurtigt som muligt' kom det fra ham.

Også situationen omkring Ousmane Dembélés forlængelse fik en kommentar. 'Vi er meget fokuseret på Dembélés forlængelse. Det både noget vi og Dembélé håber på og det gør vores træner også. Vi håber alle at det snart sker' sagde Yuste.

'Klubben har tilbudt hans agenter det bedste vi er i stand til og det ved spilleren godt. Vi venter på et svar fra hans repræsentanter og vi håber det kommer snart' kom det videre fra ham om Dembélé.

.:FORSIDE:.