fbpx

Xavi: 'Vi kaster ikke håndklædet i ringen i ligaen'

FCBARCELONA.DK - 23.02.24

// Xavi // Getafe

Xavi har holdt pressemøde forud for kampen i morgen eftermiddag mod Getafe hjemme på Estadi Olímpic. Her understregede han kampens store betydning for holdets spinkle muligheder for at genvinde mesterskabet.

'Vi spiller på hjemmebane og får brug for vores tilhængere. Vi har brug for deres kærlighed, for kampen mod Getafe er vigtig. Det er tre vigtige point for at være med om ligaen' indledte Xavi.

Her er hvad han også svarede på:

Artiklen fortsætter under annoncen


Lewandowski scorer mere:
'Det er en konsekvens af holdets forbedring. Holdet er blevet bedre og vi skaber flere chancer. Vi angriber og forsvarer os mere organiseret og det er til alles fordel. Alle er bedre posioneret og holdet spiller mere intenst. Derfor er han blevet bedre'.

Kommer der ændringer mod Getafe:
'Ja, men vi må se hvordan vi har det. I dag var der mest tale om en rekuperartionstræning, hvor vi også så video og talte taktik. Vi har næsten ikke haft tid til at slappe af, men der kommer kun nogle få ændringer, for det er en vigtig kamp i relation til hvad der mangler af sæsonen'.

Kun tre dage siden Napoli-kampen:
'Jeg synes det havde været bedre at spille søndag eller mandag, men det er det tidspunkt vi har fået og der er ingen undskyldninger. Vi går efter de tre point'.

Mulighederne i ligaen:
'Vi kæmper så længe det er matematisk muligt. Vi hentede to point ind på Real Madrid og tre på Girona. Vi kaster ikke håndklædet i ringen i ligaen, men det ser svært ud. Alle kampe er finaler som skal vindes, hvis vi vil vinde ligaen og Champions League'.

Hvornår kan Ferran Torres spille igen:
'Vi må se hvordan han har det i løbet af denne uge. Vi har ingen præcis dato'.

Xavis stop til sommer:
'Det var en nødvendig beslutning. Holdet og klubben havde brug for en ændring. Holdet har taget et skridt frem og vi spiller bedre på nogle konkrete områder. Det var den rigtige beslutning'.

Romeu eller Chrisensen på midtbanen:
'Romeu har haft nogle skavanker, men er nu 100% klar. Vi har brug for ham, men vi lukkede mange mål ind og Andreas (Christensen, red.) skaber balance i defensiven'.

Hvem ser Xavi som sin afløser:
'Det ved jeg ikke. I sidste ende er det Deco og præsidenten der skal beslutte det, men vedkommende bør have Barca-DNA som vi har det'..:FORSIDE:.