fbpx

Xavi: 'Vi spillede en meget komplet kamp'

FCBARCELONA.DK - 24.02.24

 


Xavi var godt tilfreds med holdets indsats, da han mødte pressen efter den overbevisende 4-0 sejr over Getafe. Han betegnede kampen som komplet og han glædede sig over de fremskridt som holdet viser for tiden.

'Vi spillede en meget komplet kamp, både i forsvaret og angrebet. I dag mødte vi et intenst og aggressivt hold og vi evnede at finde de frie rum mange gange og deraf kom målene. Holdet gjorde det godt både fysisk og taktisk. Vi holdt også målet rent, så det var en overbevisende kamp' indledte han.

'Vi manglede at spille en overbevisende kamp og det var kampen i dag på alle måder. Vi havde brug for at vise vores bedste version' sagde han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi også udtalte:

Sejrens betydning:
'Jeg er meget glad og tilfreds med anstrengelsen. Det er en sejr der giver os lidt ro, og nu skal vi tænke på Athletic. Det er altid vigtigt at vinde, især på hjemmebane'.

Barca ligger nu på andenpladsen i ligaen:
'Det ændrer ikke noget. Vi ved at vi skal hente tre point hver weekend og vi kaster ikke håndklædet i ringen. Vi har tolv kampe tilbage og de andre har tretten. I sidste weekend var det positivt at vi mindskede afstanden og vi må se hvad Girona og Madrid gør'.

Kan Barca indhente Real Madrid?
'Det er for tidligt at sige, men vi har reelle muligheder for at kæmpe med. Vi er inde i en god periode og nu lægger vi pres på Girona og Real Madrid, men vi skal først og fremmest vinde vores egne kampe'.

Har Xavi fortrudt sit stop til sommer?
'Nej, det ærgrer mig ikke. Det var den helt rigtige beslutning for klubben. Jeg er tilhængerne meget taknemmelige, for de har altid bakket mig op'.

Andreas Christensens indsats i opgøret:
'Han gjorde det rigtig godt. Andreas koncentrerer sig om de defensive opgaver og han er lidt efter lidt ved at finde sig til rette. Han tager bedre beslutninger og mister ingen bolde. Han giver holdet balance og det er årsagen til, at vi spiller bedre'.

Holdet har spillet bedre på det seneste:
'Siden vores seneste hjemmekamp, er vi mere koncentrerede og opmærksomme. Nu gør vi det bedre. Nu kommer den afgørende del og jeg er forhåbningsfuld'.

xavi114F

// Xavi // Getafe
.:FORSIDE:.