fbpx
Annonce

Xavi: 'I morgen venter der os en vigtig eksamen'

FCBARCELONA.DK - 22.02.23

// Xavi // Manchester United

Barca-træner Xavi Hernández har holdt pressemøde på Old Trafford inden mødet i morgen aften mod Manchester United. Her så han frem mod en intens og lige kamp og han håber Barca kan levere en god præstation.

'Det er en kæmpe kamp på en fantastisk scene. Begge hold kommer i god form og jeg mener, at United er et af de bedste hold i Europa lige nu. Vi er meget motiveret og har lyst til at vise vores bedste version. Jeg tror kampen bliver som den første, med intensitet og passion. Det er nok en af de bedste kampe man kan se' indledte han.

Her er hvad Xavi også udtalte:

Artiklen fortsætter under annoncen


Fraværet af Dembélé, Pedri og Gavi:
'Jeg vil fremhæve fraværet af Dembélé, for han gør altid en forskel. Pedri binder vores spil sammen og tegner reelt holdet, mens Gavi byder på ren passion. Det er tre meget væsentlige fravær som vi kommer til at mærke, men vi har alternativer og det skal ikke være nogen undskyldning'.

Hvad har ændret sig i Barcas spil med så mange sejre?
'I morgen får vi at se, om noget har ændret sig og om vi er klar til denne turnering. Vi kan endnu ikke sige om vi er tilbage eller ikke'.

Er Barca i stand til at gå videre?
'I morgen er en rigtig god mulighed, for vi går ind til kampen i god form. Det er en vigtig eksamen for holdet, for det vil vise hvor vi står'.

Hvad er vigtigst - La Liga eller Europa League?
'Vi er Barca og vi kan ikke tillade os at vælge. Vi spiller med om fire trofæer og har allerede vundet ét af dem. Det vil være en kæmpe skuffelse at ryge ud i morgen'.

Bekymrer det at Robert Lewandowski scorer færre mål?
'En angriber lever for at score mål, men vi kigger også på hvordan de hjælper holdet med at forsvare og lægge assists. Robert betyder meget for vores spil og han har ændret mentaliteten på holdet og i klubben'.

Rygterne om Messis tilbagevenden:
'Jeg har ikke noget at tilføje. Jeg har før sagt, at dette er hans hjem. Han er en god ven og vi er i konstant kontakt. Hans fremtid afhænger kun af ham selv og hvad klubben er i stand til'.

Vil Messi kunne styrke Barcas hold?
'Verdens bedste spiller, nu og i historien, vil altid passe ind'.



.:FORSIDE:.