fbpx
Annonce

Xavi: 'Det første år har været en rutchebanetur'

FCBARCELONA.DK - 22.11.22

// Xavi

Xavi kan lige nu nyde nogle sjældne fridage midt på sæsonen og det har han benyttet til et tilbageblik på sit første år som Barca-træner. Her erkender han, at det er et opslidende job han har påtaget sig.

Det var ved et arrangement i går at Xavi tog sig tid til et interview, her hvor VM har sat La Liga på pause. 'Jeg kobler lidt af, for i denne uge har jeg været her et år siden min debut og det har været en følelsesmæssig rutchebanetur. Vi gør det godt i ligaen, men i Champions League viste vi ikke niveauet' indledte han ifølge avisen Mundo Deportivo.

'Man bliver bedømt og kritiseret. Man lider på Barcas bænk og det er ikke nemt at håndtere, specielt ikke når du er fra klubben. Et år på bænken på Camp Nou svarer til ti år' fortsatte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Xavi blev spurgt, hvor længe han kan holde til presset. 'Det vil afhænge af resultaterne. Enhver træner på topplan er afhængig af resultater. Der er skabt store forventninger og dem skal vi opfylde. Vi skal spille med om de nationale titler og vi fører i ligaen, ligesom vi skal kæmpe med om Europa League' var hans svar.

Han glædede sig over den aktuelle førsteplads i ligaen. 'Det betyder meget at ligge nummer et i VM pausen, for det skaber ro i omgivelserne. Nu forbereder vi anden del af sæsonen og den bliver atypisk på grund af VM midt i det hele. Vi skal tænke på det fysiske aspekt og også det mentale, specielt for dem der ikke får opfyldt deres forhåbninger i Qatar' sagde han videre.

Til sidst blev han spurgt om Lewandowskis karantæne på tre kampe for det røde kort mod Osasuna. 'Vi har appelleret, for vi mener det er en overdreven straf, for der var tale om en impulsiv bevægelse. Det har han selv forklaret og vi må se om vi kan få straffen sat ned. Robert har altid udvist en eksemplarisk opførsel og derfor synes vi straffen er for hård' afsluttede han.



.:FORSIDE:.