fbpx
Annonce

Xavi: 'Cancelo og Christensen er klar igen'

FCBARCELONA.DK - 23.01.24

 

Xavi holdt tirsdag eftermiddag pressemøde forud for onsdagens kvartfinale i Copa del Rey på udebane mod Athletic Bilbao. Her bekræftede catalaneren blandt andet, at både Joao Cancelo og Andreas Christensen er klar igen.

Læs Xavis udtalelser fra pressemødet her:

Kvartfinalen:
'I morgen gælder det en kvartfinale mod et hold, som vi måske nok havde ønsket at undgå. De er et meget intenst hold med en fantastisk træner, som vi kender godt her i klubben. Vi skal møde et af de mest formstærke hold i øjeblikket, et modigt hold, som kommer til at presse os hårdt. Det bliver en vanskelig men fantastisk kamp'.

'Vi skal være klar fra første minut, for det er der ingen tvivl om, at Bilbao vil være. Det er en knald eller fald kamp, og vi kan ikke tåle at begå fejl. Der er en titel på spil og den skal vi vinde'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cancelo og AC:
'De er begge klar igen og klar til at spille. De kommer helt sikkert til at få spilletid. Cancelo har ikke ondt mere og ønsker at spille. Det samme gælder for Christensen'.

Dommerhjælp til Real Madrid:
'Jeg udtalte mig forleden, fordi i spurgte mig. Jeg udtrykte den følelse jeg sad med og det er den samme nu. Jeg ønsker dog nu at tale om fodbold, men det er klart, at jeg svarer når i spørger om min mening'.

'Jeg føler, at dommerne er ærlige og har rent mel i posen, men jeg bryder mig ikke om det pres, som der bliver lagt på dem fra nogle sider. Men polemikken handler om kampen mellem Real Madrid og Alméria, og ikke mig. Jeg er blot kommet med min mening om sagen'.

Kan Barca vinde ligaen?
'Så i hvordan spillerne fejrede sejren over Betis? Jeg er en positiv realist og faktum er, at der mangler 18 runder af ligaen. Der er mange point tilbage at spille om og vi kommer ikke til at smide håndklædet i ringen. Der er lang vej endnu og det er ikke umuligt'.

Hente en spiller denne vinter:
'Det ser desværre meget svært ud på grund af den økonomiske situation, som vi befinder os i. Jeg tror ikke, at der kommer til at ske noget'.

Lamine Yamal:
'Han er et kæmpe talent og det beviste han mod Betis. Når man ser ham træne, så er man ikke i tvivl om, at man har at gøre med noget helt specielt. Han er modig, han udfordrer og han giver sig altid 100%. Mod Betis spillede han en af sine bedste kampe for førsteholdet. Jeg er meget glad på hans vegne'.

Cubarsí:
'Det er vigtigt, at unge spillere som ham griber chancen - især i en svær situation for klubben som den vi finder os i. Jeg føler, at han er klar til at tage skridtet, for han har vist en meget stærk mentalitet. Forleden mod Betis var det ham, der startet opspillet ved et af målene. I stedet for at trække tilbage fandt han De Jong på midtbanen. Det gør man kun hvis man har selvtillid.'

// Xavi // Bilbao
.:FORSIDE:.