fbpx
Annonce

Vigtig uge for Xavi hvis top 4 målet skal nås

FCBARCELONA.DK - 27.04.22

// Xavi

Barca indtager andenpladsen i La Liga, så umiddelbart går det fint med at nå målsætningen om en top 4 placering, men de seneste resultater skaber bekymring og for Xavi handler det om at få holdets selvtillid genskabt.

Barca har kun La Liga tilbage at koncentrere sig om og derfor er der ingen midtugekampe denne uge. Det giver Xavi mulighed for at arbejde intenst og målrettet med sine spillere og det er der brug for.

De to nederlag til Cádiz og Rayo Vallecano, begge endda hjemme på Camp Nou, er et par mavepustere der bliver rigtig svære at komme sig over. Kendsgerningerne er, at hvis Barca havde vundet disse to kampe ville de være seks point foran Sevilla på tredjepladsen og hele 12 point foran Betis på femtepladsen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu er der modsat sået tvivl om holdet i det hele taget ender i top 4, her hvor der mangler fem runder af ligaen, for hvis Barca kan tabe til Cádiz og Rayo, kan de også tabe til Mallorca, Betis, Celta, Getafe og Villarreal, der er de hold der venter i sæsonens sidste kampe.

Barca-spillerne har hængt noget med hovedet på det seneste og derfor venter der et stort og vigtigt mentalt arbejde for Xavi. Han skal have holdet til at reagere ovenpå den massive modgang og det skal han bruge denne uges træning til.

Mange af spillerne er slidte, så derfor gav Xavi alle fri mandag og tirsdag, men i dag begynder arbejdet med at bygge selvtilliden op, så man ikke løber ind i endnu en massiv skuffelse på søndag, når Mallorca gæster Camp Nou.

.:FORSIDE:.