fbpx
Annonce

Sejre til Madrid og Girona sætter Barca under pres

FCBARCELONA.DK - 08.10.23

// La Liga // Granada

Barca må se sig henvist til tredjeplads i ligaen efter lørdagens kampe, hvor de nu er hele fire point efter Real Madrid, der sikkert besejrede Osasuna. Også Girona vandt i går og det øger presset på Barca inden aftenens kamp.

I går aftes hentede Real Madrid en stensikker 4-0 sejr over Osasuna hjemme på Santiago Bernabeu og samtidig kunne Girona rejse hjem fra Cádiz med alle tre point efter en sejr på 0-1. De resultater betyder, at Real Madrid øger sit forspring til Barca til fire point og samtidig må Xavi og hans spillere sig sig overhalet af Girona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed er der ikke plads til pointtab i aftenens udekamp mod Granada, hvis Barca vil holde trit med konkurrenterne i toppen af tabellen. Det er brug for alle tre point og det kan ikke undgå at øget presset på Barca, der i forvejen er presset af væsentlige afbud fra Pedri, De Jong, Raphinha og Lewandowski.

Barca kan finde optimisme i, at de er ubesejret denne sæson, men det er også værd at bemærke, at to af deres fire udekampe er endt uafgjort, nemlig mod Getafe og Mallorca, mens de to sejre kun har været på et enkelt mål. Det kan give Granada troen på, at Barca er til at tale med på udebane.

Om det lykkes for Xavi og hans spillere at holde trit med Real Madrid og Girona kan ses i aften fra kl. 21.00, hvor kampen viser på TV2 Sport X.



.:FORSIDE:.