fbpx
Annonce

Ronald Araújo har gode muligheder for at nå til VM

Anders Lang Jensen - 07.11.22

© Getty Images
// Ronald Araujo

Ronald Araújo blev i landsholdspausen i september lårskadet i en kamp for Uruguay. Barca-profilen blev siden opereret, men hans chancer for at komme med til VM er dog angiveligt stigende.

Uruguays landstræner Diego Alonso har Ronald Araújo med i sydamerikanernes bruttotrup til VM-slutrunden, men usikkerheden har fortsat været stor omkring Barca-profilens chancer for at blive spilleklar. Mulighederne skulle dog blive større i disse uger.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport er det nemlig på nuværende tidspunkt meget sandsynligt, at Ronald Araújo rent fysisk når i en forfatning, så han kan udtages for Uruguay til den kommende VM-slutrunde i Qatar. Dermed kan sydamerikanerne meget vel se frem til at få glæde af en stor profil i holdets defensiv.

Tidsudsigterne, da Ronald Araújo blev skadet i september, så ellers dystre ud, og det lignede en lang kamp for forsvarsspilleren at nå til VM-slutrunden. Meget tyder dog på, at Barca-manden bliver en del af Uruguay-landstræner Diego Alonsos endegyldige 26 mandstrup til turneringen.

araujo11

.:FORSIDE:.