fbpx
Annonce

Pedri satser på at gøre comeback før end ventet

Anders Lang Jensen - 25.02.23

// Pedri

I det første opgør på Camp Nou mod Manchester United i Europa League måtte Pedri lade sig udskifte med en lårskade. De første meldinger gik på et comeback til El Clásico den 19. marts, men det kan komme endnu tidligere.

Pedris evner på midtbanen var en tydelig mangelvare på Barca-holdet, da man røg ud i Europa League på Old Trafford mod Manchester United torsdag aften. Genoptræningen ovenpå Pedris lårskade går dog den rigtige vej, og et comeback kan komme på tale før end ventet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Meldingerne omkring Pedri har nemlig været, at midtbaneprofilen satsede på at nå tilbage for at gøre comeback mod Real Madrid den 19. marts. Ifølge avisen AS gør Pedris fremskridt i genoptræningen dog, at man nu sigter mod et comeback om tre til kampen mod Athletic Bilbao den 12. marts.

Kampen mod Real Madrid den 19. marts er også beskrevet som et mål for Ousmane Dembélé, der også sidder ude med en muskelskade. For franskmandens vedkommende tyder det dog lige nu ikke på, at han kan vende tilbage før El Clásico ligesom Pedri.

pedri41

.:FORSIDE:.