fbpx
Annonce

Overblik: Sådan har Xavi fordelt spilletiden indtil nu

FCBARCELONA.DK - 10.02.22

// Xavi

ps5 art


Xavi har efterhånden ledet Barcas hold i 15 kampe siden sin ankomst og dermed kan man danne sig et overblik over, hvilket spillere han har benyttet mest. Noget overraskende er Nico den eneste der har spillet alle 15 kampe.

I sine 15 kampe som Barca-træner har Xavi benyttet i alt 33 forskellige spillere i de forskellige turneringer. Det høje antal skyldes ikke mindst, at han især i starten havde en masse spillere ude med skader.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ser man på spilletiden til de enkelte spillere, er Nico noget uventet den eneste spiller i truppen der har deltaget i samtlige 15 kampe. I otte af dem er han startet inde, mens han er blevet skiftet ind i syv. Måler man på antal minutter er Nico dog kun den spiller med ottende flest minutter i alt, nemlig 881.

Ter Stegen og Sergio Busquets har spillet 14 kampe med Xavi som træner. Barca-keeperen stod over i pokalkampen mod Linares, mens Busquets har misset en kamp på grund af karantæne. Jordi Alba har spillet 13 kampe og Gavi 12.

Ter Stegen er den spiller med flerst minutter under Xavi, nemlig 1.320, svarende til 14 hele kampe samt den forlængede spilletid mod Bilbao i Copa del Rey. Busquets følger tæt efter med 1.308 minutter, mens Piqué er noteret for 1.193.

Derefter følger Araujo (1.183), Jordi Alba (1.152), Frenkie de Jong (1.028), Gavi (931) samt altså Nico med 881 minutter.

Langt nede på listen finder man Martin Braithwaite, der blot har spillet 15 minutter med Xavi på sidelinjen. Det var i den forlængede spilletid i pokalkampen mod Bilbao. Inden da var danskeren ude med en skade, mens han har siddet på bænken samtlige 90 minutter mod både Alavés og Atlético Madrid.

.:FORSIDE:.