fbpx
Annonce

Officielt: Nico meldt ude med brækket tå

FCBARCELONA.DK - 29.04.22

// Nico González

Fredag eftermiddag kom Barca med en kedelig nyhed, da klubben i en pressemeddelelse kunne bekræfte, at Nico González har pådraget sig et brud på en tå på venstre fod. Det spanske midtbanetalent tilslutter sig dermed skadeslisten.

Xavi må undvære flere spillere til søndagens kamp mod Mallorca og i de seneste dage er skadeslisten blevet længere og længere. Først blev både Oscar Mingueza og Martin Braithwaite meldt ude med corona og fredag eftermiddag tilsluttede Nico sig skadeslisten.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca meddeler, at Nico har pådraget sig et brud på den fjerde tå på venstre fod. Klubben meddeler intet om hvordan skaden er opstået eller hvor lang en pause der venter midtbanetalentet.

Ifølge flere catalanske medier tyder alt dog på, at Nico som minimum er ude i en måned og det vil betyde, at sæsonen er slut for den 20-årige midtbanespiller fra A Coruña.

Nico har i denne sæson spillet 37 kampe for Barca på tværs af alle turneringer, hvor han har scoret to mål og stået for to assists. På det seneste har Nico dog mest måtte se til fra bænken.

.:FORSIDE:.