fbpx
Annonce

Gironas interesse i Nico er godt nyt for Barca

Peter Vyff - 06.01.24

// Nico González

Nico González blev i sommer solgt til FC Porto, men hvis det står til Girona, kan han være på vej tilbage til La Liga. Catalanerne meldes lune på midtbanespilleren og et skifte kan være til stor gavn for Barca.

Barcas sportslige ledelse havde travlt i sommer, hvor der blev taget afsked med flere reservespillere, der ikke havde udsigt til spilletid i denne sæson. Det drejede sig blandt andet om La Masia-spilleren, Nico González, der efter et lejeophold hos Valencia, blev solgt til FC Porto for 8,5 mio. euro.

Barca sikrede sig i handlen en tilbagekøbsklausul på 30 mio. euro, samt 40% af en fremtidig salgssum. Og hvis rygterne taler sandt, kan den sidstnævnte klausul nu komme i spil, eftersom Girona meldes interesseret i den dybdeliggende midtbanespiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


Historien er blevet bragt af journalisten Nil Sola fra nyhedsmediet Cadena SER, der begrunder rygtet med at Girona endnu ikke har fundet en afløser for Oriol Romeu. Catalanerne har dog klaret sig ganske udemærket uden et defensivt anker, men det er angiveligt en position som Girona-træneren Míchel ønsker forstærket i januars transfervindue.

Nico har samtidig også haft svært ved at imponere trænerstaben hos Porto, og portugiserne skulle derfor heller ikke være afvisende overfor, at tage afsked med ham. Spanieren forventes at koste i omegnen af 10 mio. euro, og skulle det ende sådan, kan Barca altså se frem til at modtage fire mio. euro.

Catalanerne kan dermed se frem til en potentiel indtægt, der lander på et tørt sted hos sidste sæsons mesterhold. Det kan dog også hurtigt ende med at blive en noget ambivalent situation for Barca, hvis Nico skulle ende med at skifte, og storspille for Girona, ligesom det har været tilfældet med den udlånte Eric García.



.:FORSIDE:.