fbpx
Annonce

Officielt: Barcas økonomiske topchef har sagt op

Anders Lang Jensen - 14.03.24

// Joan Laporta

Barcas vicepræsident med ansvar for klubbens økonomi, Eduard Romeu, har valgt at opsige sin stilling i Barca, og dermed skal der ske ændringer i ledelsen. Klubben vil snart uddybe ændringerne i strukturen efter Romeus afgang.

Eduard Romeu har haft ansvaret for Barcas økonomiske afdeling i sin rolle som vicepræsident, og Romeu har spillet en nøglerolle i klubbens hårde arbejde for at vende skuden rent økonomisk. Her har Romeu været en vigtig brik for, at Barca har fået nedbragt udgifterne markant og øget omsætningen for sponsorater.

Artiklen fortsætter under annoncen


Klubben melder torsdag på sin hjemmeside, at Eduard Romeu har opsagt sin stilling overfor præsident Joan Laporta, der accepterer beslutningen og takker Romeu for sin store indsats.

Begrundelsen for opsigelsen er ifølge teksten på hjemmesiden, at jobbet i Barca ikke er foreneligt med et fuldtidsarbejde i det private erhvervsliv, som Romeu ønsker at vende tilbage til og fokusere mere på.

Barca kommer med mere uddybende omkring strukturen i ledelsen senere torsdag, når præsident Joan Laporta holder pressemøde klokken 11.30.

romeu1

.:FORSIDE:.