fbpx
Annonce

Officielt: Barca sælger yderligere 24,5% af Barca Studios

Anders Lang Jensen - 12.08.22

// Joan Laporta

Barca har i de seneste dage arbejdet på højtryk for at kunne registrere de nye spillere til den nye sæson. Klubben meddeler dog nu, at man har solgt yderligere 24,5% af Barca Studios, hvilket indbringer 100 millioner euro.

Udover at spare på klubbens lønudgifter var det også ventet, at ledelsen igen måtte sælge ud af Barca Studios, som de allerede har gjort. Yderligere 24,5% af Barca Studios er blevet solgt til medie-virksomheden Orpheus Media. Det melder Barca på klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


49 procent af Barca Studios er dermed blevet solgt, og arbejdet med at registrere de nye spillere kan derfor meget vel være afsluttet. Dokumenterne ventes sendt af sted til La Liga, så klubben forventer, at registreringerne falder på plads inden lørdagens sæsonpremiere mod Rayo Vallecano.

Barca-ledelsen har angiveligt haft aftalen klar i nogle dage, men klubben har forsøgt at finde andre løsninger end endnu et frasalg. Det er dog ikke lykkes, og ledelsen har dermed været nødsaget til sælge 24,5% af Barca Studios ekstra for at indkassere de vigtige 100 millioner euro.

laporta44

.:FORSIDE:.