fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Vil spille på højt niveau i mange år'

FCBARCELONA.DK - 17.07.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski har givet sit første interview siden den officielle melding om hans skifte til Barca. Her lægger han ikke skjul på, at han har været under pres på grund af ønsket om at komme til Barca.

'Det hele gik stærkt og der var næsten ikke tid til at tænke. Nu er jeg glad for, at der er kommet en løsning. Jeg er glad for hurtigt at komme til Barcelona. For mig er det et nyt skridt i min karriere' udtaler han til den tyske avis Bild.

Her er hvad den polske angriber ellers sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ventetiden for at se om skiftet kunne lykkes:
'De seneste uger har været svære. Det er ikke let for mig at finde de rigtige ord. Der er så mange ting i mit hoved lige nu. Jeg har prøvet at slappe af og nyde ferien med min familie'.

Udtalelserne fra Bayern München under forløbet:
'Min alder og min erfaring har helt sikkert hjulpet mig. Havde jeg været ung, ville jeg have været irriteret og stresset. Jeg kunne forstå hvad der skete, hvad der blev sagt og skrevet'.

Årsagen til at Lewandowski ville til Barca:
'Jeg ønskede at spille i en anden liga end Bundesligaen og jeg havde taget beslutningen for ret lang tid siden, men jeg kan også sige, at det var den sværeste beslutning i mit liv'.

Hvorfor ikke vente et år til kontrakten med Bayern udløb?
'Jeg ønsker at leve et andet sted og opleve nye ting med min familie. Min datter Klare begynder i skole næste år, så vi skulle tage en beslutning. Var det ikke sket nu, var det nok aldrig sket. Det var en unik  mulighed i livet'.

Er 34 år ikke en hindring i fodbold?
'Jeg ved at jeg snart fylder 34 år, men jeg føler mig fysisk og mentalt stærk. Barcelona så det på samme måde. Jeg ved ikke hvad der sker herfra, men jeg vil spille på højeste niveau i mange år'.

Afsked med holdkammeraterne i Bayern?
'Det har ikke været tid til en korrekt afsked, for det hele skete så hurtigt og spontant. Jeg har sagt at jeg vender tilbage til Mücnhen for at sige farvel efter rejsen til USA med Barcelona, der varer i to uger'.

.:FORSIDE:.