fbpx
Annonce

Laporta er klar til endnu en præsidentperiode

FCBARCELONA.DK - 22.10.23

// Joan Laporta

Spørgelysten var stor ved FC Barcelonas generalforsamling i går og et medlem spurgte præsident Joan Laporta, om han er klar til at tage endnu en præsidentperiode, når der skal afholdes valg i sommeren 2026.

Generalforsamlingen i går foregik både ved personligt fremmøde og på nettet. Det betød, at medlemmer kunne stille spørgsmål hjemmefra, hvilket mange benyttede sig af. Her var der et medlem der ville høre, om Laporta stiller op, når der er præsidentvalg i klubben om små tre år.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Ifølge reglerne er det muligt, så jeg kan stille op en gang mere. Så længe det er muligt, vil jeg gøre det, og det skal være med den aktuelle ledelse, for de anstrenger sig, arbejder hårdt og er engageret i projektet' indledte Laporta sit svar.

'Men vi må se hvad der sker. Her bliver man kun præsident, hvis medlemmerne ønsker det' afsluttede han svaret. Det er klubbens mere end 100.000 myndige medlemmer der kan stemme ved præsidentvalget.

Laportas aktuelle præsidentperiode udløber til juni 2026, samtidig med at Sportify Camp Nou skal stå helt færdigt i sin nye udgave. Der er ingen tvivl om, at Laporta er populær hos flertallet af Barcas fans, og at han dermed har gode muligheder for at blive genvalgt, men meget kan nå at ske inden 2026.



.:FORSIDE:.