fbpx
Annonce

Laporta: 'Det var pinligt hvad vi så på Camp Nou'

FCBARCELONA.DK - 15.04.22

// Joan Laporta // Eintract Frankfurt

Præsident Joan Laporta var tydeligt rystet over, at så mange tyske fans havde fået billet til Camp Nou til kampen mod Eintracht Frankfurt. Han fandt det pinligt og forsikrede om, at det ikke må gentage sig.

Laporta sad på første række som altid i præsidentlogen og herfra var han vidne til et Camp Nou med mere end 20.000 Eintracht fans, der i flere perioder dominerede lydbilledet på Barcas hjemmebane. Efter kampen stillede han op til interview.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det der skete på tilskuerpladserne var pinligt og det må ikke gentage sig. Vi må indhente den vi information vi har og gøre noget. Det er beklageligt og vi skal være mere strikse med forskellige ting. Som Barca-fan synes jeg det var pinligt' udtalte han til Barca TV.

'Det var pinligt hvad vi så og jeg vil gerne sige undskyld. Det var meget alvorligt. Det der skete i dag burde ikke være sket og vi skal undersøge årsagerne' sagde han videre.

Også selve kampen fik en kommentar. 'Hvis det er en fiasko, så skal vi lære af vores fejl. Dette nederlag bør få os til at tro endnu mere på vores idéer. Vi kunne ikke vinde i dag og vi røg ud af turneringen, men det må vi acceptere. Vi er alle triste og vrede, men vi skal fortsætte fremad og kæmpe for ligaen' afsluttede han.

.:FORSIDE:.