fbpx
Annonce

Kiev-træner: 'Barca kan ikke vinde Champions League'

Anders Lang Jensen - 04.11.20

// Dynamo Kiev


Ukrainske Dynamo Kiev gæster onsdag aften Camp Nou, og det bliver med en selvtillidsfuld attitude, når modstanderen hedder FC Barcelona. Kievs cheftræner er i hvert fald ikke synderligt imponeret over Barcas niveau i øjeblikket.

Barca er store favoritter til aftetens kamp mod Dynamo Kiev og kommer med en flot sejr i bagagen i den seneste runde i Champions League med 0-2 ude over Juventus. Alligevel ser Dynamo Kiev-træner Mircea Lucescu ikke de store chancer i det lange løb for Barcas vedkommende.

'Helt oprigtigt synes jeg lige nu ikke, at Barca har den fornødne kvalitet til at vinde turneringen. Det er rigtigt, at de gør et godt stykke arbejde med de unge spillere, hvilket er derfor de har brug for tid' siger Mircea Lucescu forud for kampen.

'Jeg synes på nuværende tidspunkt, at Manchester City, Bayern München eller PSG er et skridt over Barca. Men det er klart, at Barca i øjeblikket forsøger at ændre flere ting efter nederlaget tul Bayern München' fortsatte han.

Til slut blev Lucescu spurgt til Lionel Messi, som ikke har fået nogen god start på sæsonen. 'Messi udfører et kæmpe stykke arbejde for holdet. Han tænker ikke på sig selv, men på sine holdkammerater. Han kæmper altid meget og forsøger altid at stå for de målgivende afleveringer - også hvis han kan score mål. Man kan tydeligt se, at han ønsker at hjælpe de unge spillere' sagde Kiev-træneren til slut.

.:FORSIDE:.