fbpx

Kahn: 'Lewandowski må opfylde sin kontrakt. Basta!'

FCBARCELONA.DK - 15.05.22

// Robert Lewandowski

I går meldte Lewandowski klart ud, at han vil væk fra Bayern München, men i dag går tyskernes boss, Oliver Kahn, ind og banker hårdt i bordet. Han smækker døren i for den polske angriber denne sommer.

Hvis Lewandowski troede han kunne presse sig væk fra Bayern et år før hans kontrakt udløber, ser det ud til, at han bliver slemt skuffet. Oliver Kahn var nemlig benhård, da han i dag kommenterede polakkens udtalelser fra i går om, at han vil væk.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Kendsgerningen er, at Lewa (Lewandowski, red.) har kontrakt og den kommer han til at opfylde. Stop. Basta' lød det kontant fra klubbossen.

'Det her slags støj har vi oplevet før. Det er ikke noget der giver os hovedpine. Vi gav hans agent et fantastisk tilbud, men det afslog han. Det har han ret til, men han har en kontrakt der skal opfyldes. Vi er meget klare omkring dette, for sådan er det her i Bayern. Der er ingen spiller der er vigtigere end klubben' fortsatte Kahn.

Lewandowskis kontrakt med Bayern udløber først om et år og med Kahns kontante udmelding er det svært at se, at Barca kan gøre sig forhåbninger om, at hente den polske angriber denne sommer.

.:FORSIDE:.