fbpx
Annonce

Gode nyheder ved søndagens træning

FCBARCELONA.DK - 31.10.21

// Træning

I går måtte Agüero, Piqué og Nico alle forlade banen med skader. Ved træningen i dag kom der til gengæld godt nyt på skadesfronten, for Ansu Fati, Sergi Roberto og Frenkie de Jong kunne alle træne med.

Sergi Barjuan får muligvis tre velkomne forstærkninger til tirsdagens uhyre vigtige udekamp mod Dynamo Kiev. Han kunne i dag glæde sig over, at Ansu Fati, Sergi Roberto og Frenkie de Jong, alle fik grønt lys til at træne med.

Artiklen fortsætter under annoncen


De tre deltog ganske vist kun i den indledende del af træningen, men det forventes at de træner med fuldt ud i morgen. Bliver det tilfældet for en eller flere af dem, vil de med stor sandsynlighed blive udtaget til kampen mod Dynamo Kiev, et opgør der spilles tirsdag aften.

Det vil i givet fald være en stor styrkelse af holdets muligheder for at hente de tre point der er så bydende nødvendige, hvis Barca skal holde liv i håbet om at komme videre fra Champions League gruppespillet.

Holdet træner i morgen formiddag og umiddelbart efter udtager Sergi Barjuan truppen til kampen. Her får man svaret på, om de tre spillere skal med til Kiev.

.:FORSIDE:.