// Træning

Efter El Clásico har holdet seks dage uden kampe, hvorfor Xavi valgte at give spillerne to fridage. Det betyder, at holdet samles igen i aften til den første rigtige træning op til lørdagens kamp mod Real Sociedad.

Søndag formiddag mødtes holdet efter liganederlaget til Real Madrid til en let træning for at løsne musklerne op. Efter den lette træning fik spillerne ifølge avisen Mundo Deportivo af vide, at de havde to fridage, og at man derfor første skulle samles igen på Ciutat Esportiva Joan Gamper onsdag kl. 18.00. Den mulighed udnyttede de fleste af spillerne til at slappe af sammen med deres familier.

Avisen fortæller nemlig, at det kun er Pedri og Frenkie de Jong som tirsdag blev spottet på klubbens træningsanlæg, og at det forventes, at spanieren og hollænderen også deltager i aftenens træning. Ligeledes forventes det at Raphinha og Lewandowski deltager på lige fod med holdkammeraterne, og det betyder, at det kun er Jules Koundé som der er tvivl om. Sergi Roberto er endnu ikke kommet sig over den skade, som han pådrog sig den 18. oktober.

Den første opgave for Xavi er med sikkerhed at få talt El Clásico igennem, for holdet spillede 60 gode minutter og scorede et mål og havde flere gode chancer, men i de resterende 30 minutter lukkede man to mål ind og tabte kampen 1-2. Når skuffelsen fra nederlaget er talt igennem, skal fokus vendes på den svære udekamp på Reale Arena, hvor Real Sociedad byder velkommen i den 12. spillerunde.

Kampen spilles lørdag kl. 21.00 og vises på TV2 Sport X.