fbpx
Annonce

Der forventes et stopfyldt Estadi Olímpic i aften

FCBARCELONA.DK - 12.03.24

// Napoli // Estadi Olímpic Lluís Companys

Det har knebet gevaldigt med at trække tilhængerne med til den midlertidige hjemmebane på Estadi Olímpic, men i aftenens kamp forventes der fuldt hus med flere end 50.000 tilskuere, hvor 2.500 af dem vil være fra Napoli.

Placeringen på toppen af Montjuic bjerget, hvor der er dårlige trafikale forhold og svær adgang i det hele taget, har fået tusindvis af lokale tilhængere til at blive hjemme og se kampene i tv. Kun 17.000 af 85.000 registrerede sæsonkortholdere, har valgt at kræve en fast plads på den midlertidige hjemmebane.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor har tilskuerantallet skuffet denne sæson, men i aften mod Napoli venter der en fantastisk stemning. Det forventes at alle pladser besættes og det vil betyde, at man kun for anden gang denne sæson runder 50.000 tilskuere. Da man spillede El Clásico tilbage i oktober, var der 50.112 til stede.

Alle er klar over, at kampen mod Napoli er helt speciel og at holdet har brug for al den støtte de kan få. Derfor vil tilhængerne møde i frem i stort tal og hjælpe holdet i det vigtige opgør.

Som altid i Champions League, har udeholdet ret til 5% af pladserne og det betyder, at der vil være 2.500 Napoli-fans til stede på stadion, så der venter en fantastisk stemning.

Kampen fløjtes i gang kl. 21.00 og den kan ses på 3+.

estadiolimpic1F

.:FORSIDE:.