fbpx

Avis: Atlético klar til at forlænge Félix' udlejning

Markus Johannessen - 22.05.24

// Joao Felix

João Félix afslutter sin lejeaftale med Barca den 30. juni og derefter er portugiserens fremtid uvis. Oprindeligt ville Atlético ikke lade ham fortsætte i Barca på andet end en direkte transfer, men det har angiveligt ændret sig. 

Den 24-årige angriber skal i princippet retur til Atlético Madrid denne sommer, men ifølge den catalanske avis Sport, er den spanske hovedstadsklubs cheftræner, Diego Simeone, fast besluttet på, at han ikke vil have João Félix tilbage i truppen. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Madrilenerne har tidligere været afvisende overfor en ny lejeaftale, hvilket er den eneste måde hvorpå Barca kan beholde portugiseren, men den spanske radiokanal Cadena SER melder, at Atlético nu overvejer at kaste håndklædet i ringen og lade João Félix fortsætte på en lejekontrakt. 

Den portugisiske landsholdsspiller har nemlig kontrakt i Atlético Madrid indtil 2029 og en meget høj løn, som klubben vil gøre en indsats for at undgå at betale. Da der ikke er rift om at købe ham fri fra Atlético, er endnu en lejeaftale den mest plausible mulighed for Madrid-klubben. 

Félix' præstationer i Barca har også været svingende, men der har ikke været konflikter i omklædningsrummet, som der var i Atlético Madrid. Portugiseren har integreret sig godt i gruppen og accepteret sin reserverolle. Han har angiveligt heller ikke et problem med at gå ned i løn, hvis catalanerne beslutter sig for at forlænge hans lejeophold. 

.:FORSIDE:.