fbpx

Journalist: Alonso skifter til Atlético Madrid

Peter Vyff - 23.05.24

// Marcos Alonso

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Marcos Alonso snart er fortid hos Barca, når hans kontrakt udløber til sommer. Spanieren skulle dog allerede have fremtiden på plads, da han angiveligt skifter til Atlético Madrid.

Barca hentede for to år siden Marcos Alonso hos Chelsea på en fri transfer, efter flere måneders spekulationer. Spanieren blev udset til at skulle agere backup for Jordi Alba, men sådan endte det som bekendt ikke, da Alejandro Baldes gennembrud betød, at han hurtigt fandt vej til startopstillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alonso blev istedet brugt i midterforsvaret, dog kun sporadisk, og før denne sæson blev der også diskuteret, hvorvidt han havde udsigt til spilletid. Og med kun 389 spilminutter på tværs af otte kampe, har sæsonen udviklet sig som forventet for de fleste, og der har derfor heller ikke været nogen tvivl om, hvorvidt Barca kunne finde på at tilbyde forsvarsspilleren en kontraktforlængelse.

Xavi havde ellers mulighed for at benytte Alonso efter den sæsonafsluttende skade til Balde, men han valgte istedet at bruge João Cancelo og Héctor Fort. Den 33-årige back er derfor på vej væk fra Barca, men han skulle allerede have styr på hans næste fodbolddestination.

Spanieren skifter ifølge journalisten Ferran Correas fra avisen Sport til Atlético Madrid, hvor han skal erstatte Mario Hermoso i midterforsvaret. Selvom Alonso er oppe i årene, har han fortsat en masse at tilbyde holdet, hvilket er noget Diego Simeone sætter stor pris på.

Den tidligere landsholdsspiller er derfor fortid hos Barca, og eftersom det ikke er sikkert, at han får spilletid mod Sevilla, kan han allerede have spillet sin sidste kamp for klubben. Det bliver derfor højst sandsynligt til 45 kampe og 3 mål for catalanerne i de to sæsoner Alonso har været i klubben.

alonso21F

.:FORSIDE:.