fbpx

Koeman er stadig bitter over sin behandling i Barca

FCBARCELONA.DK - 14.06.24

// Ronald Koeman

Der er ingen tvivl om, at Ronald Koeman føler sig dårligt behandlet af Barca, for i dag kom han med et par bitre kommentarer om sin fyring tilbage i 2021. Han føler at præsident Laporta ikke gav ham den nødvendige opbakning.

Det var på et pressemøde i den hollanske EM-lejr, at samtalen faldt på Koemans fyring i november 2021, en fyring som klublegenden flere gange har omtalt med skuffelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg har sagt det før. Jeg modtog ikke samme opbakning fra præsidenten som Xavi gjorde. Dengang jeg blev fyret mener jeg, at vi var ni point efter Madrid og denne sæson sluttede de 10 point efter. For at få succes, skal man have præsidents opbakning og det fik jeg simpelthed ikke' lød det fra Koeman ifølge avisen Sport.

Også Frenkie de Jongs afbud til EM fik en kommentar. 'Skader har påvirket hans niveau de seneste måneder og jeg tror ikke, at han var 100% klar til at spille mod PSG eller Real Madfrid i den sidste del af sæsonen. Han har brug for tid til at nå sit højeste niveau' sagde Koeman.

Til sidst blev han sprugt til rygterne om, at De Jong måske bliver solgt til sommer.  'Jeg taler regelmæssigt med ham om mange ting og jeg tror han er glad i Barcelona og ikke ønsker at skifte' var svaret.

koeman1F

.:FORSIDE:.