fbpx

Bild: Flick vil se Noah Darvich an i sæsonstarten

FCBARCELONA.DK - 15.06.24

 


Barca hentede det tyske stortalent Noah Darvich i Freiburg sidste sommer og nu ser det ud til, at den 17-årige tysker får chancen for at vise sig frem på førsteholdet. Der er nemlig forlydender om, at Hansi Flick vil se ham an.

Barca betalte 2,5 mio. euro for Darvich i sommer og det ligner en god handel, for den offensive midtbanespiller har gjort det godt i sin første sæson i klubben. Det er blevet til 21 kampe for andetholdet Barca Atlétic, hvoraf seks har været start. En enkelt scoring er tyskeren noteret for.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sæsonens højdepunkt for Darvich var dog U17 VM, hvor han vandt med Tyskland. Her spillede han en afgørende rolle med syv kampe, to mål og tre oplæg.

Nu skriver den tyske avis Bild, at Hansi Flick vil invitere Darvich til at træne med førsteholdet i sæsonopstarten, hvilket også kan indbære en billet til træningskampene i USA, hvor der venter kampe mod Manchester City, Real Madrid og AC Milan. Her får det unge stortalent mulighed for at vise sig frem på den store scene.

Det bliver dog næppe til en fastplads på førsteholdet, for her er den offensive midtbane allerede godt besat og derfor ville det blive sparsomt med spilletid. Hvis det lykkes for Noah Darvich at overbevise Flick, vil den kommende sæson dog nok byde på en masse træning med førsteholdet og måske også nogle udtagelser i løbet af sæsonen.

darvich2F

// Noah Darvich
.:FORSIDE:.