fbpx

Avis: Barca skal finde 40 mio. euro inden den 30. juni

FCBARCELONA.DK - 15.06.24

 


Barca kæmper en hård kamp for at opfylde de økomiske fairplay-regler, så man kan forstærke holdet under normale forhold denne sommer. Meget afhænger af, om klubben kan finde en investor der er klar med 40 mio. euro.

Sidste sommer solgte Barca en del af medieproduktionsselskabet Barca Vision til en række investorer. Desværre viste det sig, at en af køberne, den tyske kapitalfond Libero, ikke kunne betale de aftalte 40 mio. euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har forlængst sagsøgt Libero for at løbe fra deres aftale, men det skaffer ikke penge på den korte bane. Derfor er man i gang med at finde en ny investor og det begynder at haste.

Ifølge avisen Mundo Deportivo, skal den nye investor betale senest den 30. juni, så indtægten kan tælle med i denne sæsons regnskab. Sker det ikke, bliver det endnu sværere at opfylde La Ligas økonomiske fairplay-regler.

Der restererer formelt to uger af sæsonen og der er forlydender om, at Barca er i godt i gang med forhandlingerne med en ny investor, der træder ind i stedet for Libero.

Barca meldes også tæt på at lukke en lukrativ forlængelse med Nike, men ifølge Mundo Deportivo, er der ikke samme hastværk her, da en ny aftale under alle omstændigheder først vil træde i kraft den 1. juli, der er første dag i den nye sæson.

Det er meget vigtig for Barca, at de opfylder fairplay-reglerne, for det vil sætte dem i stand til at hente spillere under normale forhold, efter et par somre med stærke restriktioner.

laporta39F

// Økonomi
.:FORSIDE:.