fbpx

Officielt: Næste sæsons La Liga starter den 16. august

FCBARCELONA.DK - 15.06.24

 


Lige nu er al fokus rettet mod EM i Tyskland og det varer endnu et par måneder, inden der igen skal spilles i La Liga. Nu har det spanske fodboldforbund meldt officielt ud, hvordan næste sæson kommer til at forløbe.

Det er den overordnede kalender for den hjemlige sæson der er meldt ud af fodboldforbundet RFEF. Det præcise kampprogram for La Liga ventes først i løbet af juli måned.

Artiklen fortsætter under annoncen


RFEF meddeler at første runde i La Liga indledes fredag den 16. august med den første kamp og at sidste runde spilles i weekenden den 24. og 25 maj næste år. Ligastarten ligger en uge senere end sædvanligt på grund af OL i Paris.

Det ligger også fast, at der kommer landskampspauser i løbet af september, oktober og november, samt i marts hvilket er fastsat af FIFA. Derudover viser programmet også, at der ikke spilles i ligaen mellem jul og nytår.

Der skal også afsættes en weekend pokalfinalen i Copa del Rey, hvor der ikke spilles i ligaen. Det forventes at blive den 26. april, men det har RFEF ikke bekræftet endnu.

gol24F

// La Liga
.:FORSIDE:.