fbpx

Koundé ventes brugt i midterforsvaret næste sæson

Peter Vyff - 15.06.24

// Jules Koundé
 


Koundés rolle hos Barca har i lang tid været et omdiskuteret emne, da han ofte har spillet ude af position. Men selvom franskmanden har udviklet sig til en nøglespiller på højre back, påtænkes han en position i midterforsvaret fremover.

I løbet af efteråret er der blevet spekuleret en del i, hvorvidt Barca kunne finde på at skille sig af med Jules Koundé, der er særdeles eftertragtet på transfermarkedet. Situationen er dog nu den, at ledelsen og især Hansi Flick, intet ønske har om at miste den alsidige forsvarsspiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 25-årige Koundé er tiltænkt en nøglerolle under den nyudnævnte Flick, der har en klar plan for at få mest ud af den tidligere Sevilla-spiller. Det skriver avisen Mundo Deportivo, der kan fortælle, at tyskeren fremadrettet kun ønsker at gøre brug af franskmanden i det centrale forsvar.

Landsholdsbacken har ellers i flere sæsoner hovedsageligt opereret ude i højre forsvarsside, selvom det langt fra er hans ønskeposition. Koundés præstationer har dog gjort, at han betragtes som en af de bedste backs i fodboldverdenen, ligesom det også er den position han forventes at indtage på det franske landshold.

Men det er dog Flicks overbevisning, at Koundé skal tilbage ind i midterforsvaret, som dog er godt besat af Ronald Araújo, Andreas Christensen, Pau Cubarsí og Iñigo Martínez. Cheftrænerens beslutning peger derfor i retning af, at Barca sandsynligvis må tage afsked med et par centrale forsvarsspillere til sommer.

Meget tyder dog på, at Eric García ikke får lov til at fortsætte hos Barca, samt at det allerede er besluttet, at Clément Lenglet skal sælges eller udlejes. Koundés flytning gør samtidig også, at der er et stort spørgsmålstegn til position som højre back, men med Héctor Fort, Julían Araújo og muligvis João Cancelo til rådighed, ser fremtiden fornuftig ud for catalanerne.

kounde27F

.:FORSIDE:.