fbpx

Meget tyder på en fyring af Xavi om en uge

FCBARCELONA.DK - 21.05.24

// Xavi

Det vil efterhånden nærmest være en overraskelse, hvis Xavi også træner Barca til næste sæson. Flere catalanske medier tager efterhånden for givet, at han står til en fyring på mandag, når sæsonen er slut.

Rygterne er mange om Xavis fremtid, men der er efterhånden ikke meget der tyder på, at han bliver i jobbet. Avisen Sport hæfter sig ved, at alle fra ledelsen gemmer sig for pressen og ikke siger et ord om sagen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Laporta har deltaget ved flere begivenheder den seneste uge, men uden at ville tale med pressen. I søndags, da Barca mødte Rayo Vallecano, hørte man heller intet til sportsdirektør Deco eller vicepræsident Rafa Yuste. De to stiller ellers altid op til interview i forbindelse med hjemmekampene, men i søndags dukkede de ikke op, selvom de begge var på stadion. Mange havde ellers ventet med spænding hvad de ville sige om situationen, men det skete altså ikke.

Barca lukker sæsonen på søndag aften, hvor de gæster Sevilla. Det opgør spilles kl. 21.00 og det bliver langt ud på natten, før de vender tilbage til Barcelona. Derfor kommer der næppe nogen afklaring på Xavis fremtid weekenden, med mindre Laporta vælger at fyre Xavi på vej hjem i flyet, som han gjorde det med Ronald Koeman for et par år siden.

De fleste regner dog med, at Laporta venter til mandag, hvor det på et møde vil blive kommunikeret til Xavi, at han ikke skal lede holdet til næste sæson.

xavi142F

.:FORSIDE:.