fbpx

Medier: Barca mødes i dag med Hansi Flick i London

FCBARCELONA.DK - 22.05.24

// Hansi Flick

Det begynder tilsyneladende at udvikle sig omkring trænersituationen i Barca. Nu fortæller flere catalanske medier, at Deco og Bojan fra den sportslige ledelse er rejst til London for at mødes med Hansi Flick.

Hansi Flick blev straks nævnt som et emne, da Xavi tilbage i januar meddelte, at han ville stoppe med udgangen af denne sæson. Nu er tyskeren tilsyneladende i spil igen som Xavis afløser. Det fortæller en række medier samstemmende, blandt dem avisen Sport og radiostationen Cope.

Artiklen fortsætter under annoncen


Deco og Bojan blev i morges spottet i lufthavnen i Barcelona, hvor de tog et tidligt fly til London. Her skal de angiveligt mødes med Hansi Flick og hans agent Pini Zahivi, for at tale om trænerjobbet i Barcelona.

Er der hold i spekulationerne om mødet med Flick, vil det være endnu et tegn på, at præsident Laporta har besluttet sig for et trænerskifte denne sommer. Også andetholdets træner Rafa Márquez er et emne, så mødet med Flick menes ikke ensbetydende med, at tyskeren får jobbet i sidste ende.

Det bliver nok først i starten af næste uge, at der kommer en afklaring på Xavis fremtid. Joan Laporta ønsker angiveligt at sæsonen skal slutte først og det gør den søndag aften med kampen mod Sevilla.

flick5F

.:FORSIDE:.