fbpx

Avis: Barca overvejer at hente Betis' Ayoze Pérez

Peter Vyff - 22.05.24

 


Barca har store planer for det kommende transfervindue, men økonomien er fortsat en stor begrænsning. Catalanerne er derfor nødsaget til at se sig om efter billige forstærkninger, og sådan en skulle man nu have fundet i Ayoze Pérez.

Sommerens transfervindue kan blive historisk for Barca, der skal forsøge at sammensætte en konkurrencedygtig trup til næste sæson. Ledelsen er således blevet sat i forbindelse med en række forstærkninger, ligesom også en del førsteholdsspillere forventes at må forlade klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har angiveligt sat sig for at forstærke den defensive midtbane, samt offensiven, hvor Nico Williams skulle være ledelsens førsteprioritet. Baskeren er dog en dyr forstærkning, der kan koste op i omegnen af 50-60 mio. euro, og da ledelsen endnu ikke kender tilstanden på transferbudgettet, kigges der også på billigere alternativer.

Det skriver avisen AS, der også kan fortælle, at Barca skulle have fået øje på Ayoze Pérez hos Real Betis. Den 30-årige spanier har scoret 11 gange i denne sæson, samt budt ind med 2 assists på tværs af 37 kampe, hvilket også understreger hans store betydning for Manuel Pellegrinis mandskab.

Den tidligere Leicester-spiller betragtes samtidig også som en ganske alsidig spiller, der kan dække de tre forreste angrebspositioner. Det er som bekendt noget Xavi sætter stor pris på, selvom det dog fortsat er uvist, hvorvidt han står i spidsen for Barca efter sommerferien.

Pérez er samtidig også interessant for ledelsen, da han kun har en frikøbsklausul på fire mio. euro. Det er en overkommelig pris for Barca, og selvom spanieren ikke forventes at blive en fast starter for holdet, kan han sagtens vise sig at blive en værdifuld trupspiller.

ayozeperez1F

 

// Ayoze Pérez
.:FORSIDE:.