fbpx
Annonce

Der er kun tvivl om få positioner til pokalfinalen

FCBARCELONA.DK - 16.04.21

// Copa del Rey


Ronald Koeman skal beslutte sig for, hvilket hold han skal sende på banen til lørdagens Copa del Rey finale mod Athletic Club Bilbao. Reelt er det meget få postioner der er tvivl om, for meget giver sig selv.

Koeman byder næppe på de store revolutioner til en så vigtig kamp som en pokalfinale, hvor holdet kan vinde sin første titel på to sæsoner. Han har de seneste uger klart vist hvilken formation han foretrækker, men alligevel er der tvivl om et par positioner til finalen i morgen aften.

I det centrale forsvar bliver det spændende at se om Piqué starter inde efter sin skadespause. Alternativet er Araujo, men Piqué blev klarmeldt for en uge siden og tiden synes inde til et comeback.

Koeman er måske også i tvivl om højre back positionen. Her har Dest ellers længe været et sikkert valg, men Mingueza og nok mere Sergi Roberto er mulige alternativer. Sergi Roberto er mere erfaren og det kan få Koeman til at vælge ham.

Avisen Sport mener at vide, at Koeman vil indlede kampen med en 4-3-3 opstilling, efter at 3-5-2 opstillingen viste store svaghedstegn i El Clásico for en uge siden. Det kan i givet fald betyde følgende startopstilling: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Dembélé, Messi og Griezmann.

Finalen fløjtes i gang kl. 21.30 i morgen aften og cirka en time før vil startopstillingen offentliggjort og som altid vil den straks blive bragt her på fcbarcelona.dk. Kampen kan ses direkte på Ekstra Bladet+.

cdrebp

.:FORSIDE:.