Officielt: Barca møder UD Barbastro i Copa del Rey

FCBARCELONA.DK - 12.12.23

// Copa del Rey

Tirsdag eftermiddag blev der trukket lod til 1/16-finalerne i Copa del Rey, hvor Barca som bekendt er trådt ind i turneringen. Her blev det slået fast, at Xavis mandskab skal møde UD Barbastro fra den tredjebedste række.

Barca har lige som Real Madrid, Atlético Madrid og Osasuna siddet over i de indledende runder af den spanske pokalturnering og træder først ind i 1/16-finalerne. De fire hold var derfor med i dagens lodtrækning til den kommende runde.

FCBSHOP art

Her blev det slået fast, at Barca skal møde UD Barbastro, som til dagligt spiller i den tredjebedste spanske række. Her befinder de sig i gruppe 2, hvor de i øjeblikket indtager en 10. plads efter de første 15 runder.

1/16-finalen skal afgøres over en enkelt kamp og her er det det lavest rangerede hold, som får hjemmebanefordelen. Barca skal altså møde Barbastro på udebane i en knald eller fald kamp, hvor vinderen er videre til ottendedelsfinalen.

Kampen mod UD Barbastro spilles den 7. januar på stadionet Municipal de Deportes de Barbastro, hvor der er plads til beskedne 5000 tilskuere.