fbpx
Annonce

Dembélé fik øredøvende pibekoncert af tilhængerne

FCBARCELONA.DK - 18.02.22

// Ousmane Dembélé // Europa League

ps5 art


Ousmane Dembélé blev torsdag aften skiftet ind i anden halvleg er kampen mod Napoli og her fik franskmanden som ventet en øredøvende pibekoncert af de catalanske tilhængere på Camp Nou.

Dembélé er som bekendt blevet en særdeles upopulær herre i Barcelona efter vinterens transfervindue, hvor han både nægtede at forlænge sin kontrakt, hvor han krævede en uhørt høj løn af klubben, inden han til slut nægtede at forlade klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Torsdag mod Napoli fik Dembélé så for første gang spilletid på Camp Nou siden transfervinduets polemik og modtagelsen af tilhængerne blev præcis som man havde forudset.

I det sekund, at Dembélé trådte ind på grønsværen lød der en massiv og øredøvende pibekoncert rettet mod den franske angriber. På trods af, at Barca med stillingen 1-1 havde brug for endnu en scoring, så havde man altså ikke glemt Dembélés opførsel.

Dembélé blev skiftet ind efter 65 minutter af torsdagens kamp mod Napoli ved stillingen 1-1. Han viste gode takter i offensiven, men formåede sammen med holdkammeraterne ikke at scorede sejrsmålet.

.:FORSIDE:.