fbpx
Annonce

Dani Alves vil afgive trøjenummer til Pedri

Peter Vyff - 16.04.22

// Pedri // Dani Alves

Brasilianske Dani Alves har tilbudt at overrække sit trøjenummer til Pedri fra den kommende sæson. Højrebacken optræder i nummer 8, ligesom Andrés Iniesta, som Pedri ofte er blevet sammenlignet med.

Sidste efterår vendte Dani Alves tilbage til Camp Nou efter hans kontraktudløb i São Paulo. Brasilianeren skulle efter årsskiftet indregistreres i førsteholdstruppen, og midtvejs i sæsonen havde han ikke mange trøjenumre at vælge imellem. Højrebacken valgte nummer 8, og trådte dermed i fodsporet på tidligere storspillere som Andrés Iniesta og Hristo Stoichkov.

Pedri indrømmede forleden i et interview, at han gerne ville bære nummer 8 i fremtiden. Stortalentets idol er netop Andrés Iniesta, som han af flere fodboldkyndige bliver sammenlignet med, deriblandt hans egen træner Xavi.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dani Alves kender tilsynelandende også til Pedris ønske, og i et interview med Mundo Deportivo havde han følgende at sige til trøjesituationen.

'Jeg læste i et interview, at Pedri sagde, at han kunne lide nummer 8. Jeg har talt med folk i klubben, og hvis han vil have nummeret, så kan han få det fra næste sæson. Hvis min kontrakt ikke bliver forlænget, så kan han få det med det samme'.

Højrebacken tilføjede efterfølgende, hvor vigtigt det er for Pedri at respektere og forsvare arven for dem, der har båret nummeret før.

'Hvis han vil have det, så er det hans, men så har han én mission. At forsvare trøjenummeret, som er blevet båret af fantastiske mennesker, som Iniesta og Hristo. Det er mennesker, som har gjort meget for denne klub'.

Pedri ifører sig i øjeblikket nummer 16, men efter al sandsynlighed, så vil landsholdsspilleren overtage nummer 8 fra næste sæson.

.:FORSIDE:.