fbpx
Annonce

Busquets og Frenkie de Jong skal passe på i aften

Markus Johannessen - 01.05.22

// Mallorca

Efter de seneste nederlag, på Camp Nou, har catalanerne stillet sig selv i en situation, hvor der ikke er plads til flere fejltagelser. Både Busquets og Frenkie de Jong risikerer at misse topkampen mod Betis, hvis de får et gult kort i aften mod Mallorca.

Xavis mandskab lider af adskillige skader og navneligt midtbanen er hårdt ramt, hvad dette angår. Både guldfuglen Pedri og den unge profil Nico må kigge med fra sidelinjen i de næste opgør, hvilket stiller catalanerne i en skrøbelig situation til aftenens hjemmekamp.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Cheftræner Xavi har den garvede veteran Busquets, den topstabile hollænder Frenkie de Jong, samt det hårdtarbejdende talent Gavi, til at udgøre aftenens midtbane. Dog kan de to førstnævnte ikke gå for hårdt til værks, da de begge er indehavere af fire gule kort. Modtager de et femte gult kort, i aftenens opgør, vil de sanktioneres ved at blive udelukket fra næste opgør mod Real Betis om en uge.

Real Betis er bestemt ikke i dårlig form og det sydspanske hold er en direkte konkurrent til Barca, hvad angår Champions League-pladserne. Copa del Ray-mestrene ligger lige nu på en femteplads og catalanerne går en svær kamp i møde, når de skal besøge Estadio Benito Villamarín på lørdag. 

Med Pedri og Nico ude, har Xavi og co. ikke råd til yderligere karantæner eller skader på midtbanen. Busquets og Frenkie holder forhåbentligt hovedet koldt og henter de essentielle tre point hjem på Camp Nou i aften, når de byder Mallorca velkommen.

Kampen spilles kl. 21.00 og vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.