fbpx
Annonce

Bernardo Silva har bedt Guardiola om at blive solgt

Simon Arun Vrábel - 05.07.22

// Bernardo Silva

Den kreative midtbanespiller fra Portugal har bedt sin træner, Pep Guardiola om at få lov til at skifte til Barca. Selvom interessen fra den catalanske storklub er gengældt, ser et skifte mere end svært ud af økonomiske årsager.

Uafhængig af polemikken omkring Frenkie de Jong og Manchester United så har Xavi et rigtig godt øje til Bernardo Silva da hans offensive kræfter vil været et fantastisk supplement til Pedri på den catalanske midtbane. Silva selv, vil også gerne til Barca og har derfor bedt sin træner om at lade ham skifte. Økonomien i Barca ser dog ud til at blive den største hindring for at kunne opfylde portugiserens ønske.

Artiklen fortsætter under annoncen


I flere uger spekulerede de spanske og engelske medier i, at Barca forsøgte at bytte hollandske Frenkie de Jong med Bernardo Silva men Manchester Citys træner, Guardiola var hverken interesseret i at sige farvel til Silva eller i at hente De Jong. Og til trods for at englændernes træner offentligt udtalte at han ikke ville beholde spillere som gerne ville væk, så satte City efterfølgende et prisskilt på deres midtbanestjerne på hele 85 millioner euro svarende til næste 650 millioner kroner.

Bernardo Silva vil dog forsat meget gerne tilbage til La Liga og derfor har portugiseren ifølge avisen Sport bedt Pep Guardiola om at lade ham forlade Etihad Stadium, hvor han har spillet siden 2017. Som en venstrebenet offensiv midtbanespiller vil han passe godt ind i den catalanske tremandsmidtbane, hvor Busquets vil lægge bag ved Pedri til højre og Silva til venstre. Samtidig går meldingerne på, at portugiseren savner det varme klima som engelske Manchester ikke just tilbyder.

De catalanske medier er dog meget skeptiske overfor muligheden for at hente Silva til Spotify Camp Nou, for selvom Laporta med salget af 10% af tv-rettighederne har fået skabt yderligere råderum, så er Lewandowski og muligvis også Jules Koundé højere prioritet end portugiseren.

Et salg af Frenkie de Jong til bysbørnene fra Manchester United anses derfor som den eneste mulighed for at få enderne til at mødes, men efter Laportas seneste udtalelser om, at man ønsker at beholde De Jong, ser udsigten til at Silva kan trække i blaugrana mere end svære ud.

.:FORSIDE:.